Köpvillkor

Orderbekräftelse:
Vid din orderbeställning skickas en bekräftelse på att din order är genomförd via E-mail.
Betalningsalternativ:
  • Banköverföring: Du får en bekräftelse på din order via E-mail. I E-mailet får du betalningsinformation om kontonummer och vilken bank du ska sätta in summan på. Du använder ditt ordernummer som betalningsreferens. Förskottsbetalning kostar dig inget och är säkert då vi innehar F-skattsedel och momsen är redan registrerad.
  • Faktura: Betalningsvillkor 10 dagar. Vi utebliven betalning tillkommer en påmminelseavgift på 50kr på din nästa faktura.
Leveranstider

Vi på biglife.se skickar din order inom 1-3 arbetsdagar. Vi skickar ditt paket med posten, som har en leveranstid på 1-3 arbetsdagar.

Returer:
Ångerrätten / 30 dagar öppet köp:

När du köper en vara eller en tjänst på distans, har du enligt lagen rätt att ångra köpet inom 14 dagar när du handlar inom Sverige. Ångerrätten gäller även vid köp över internet. Om du vill ångra ditt köp så ger vi dig som kund 30 dagar öppet köp från och med att du har mottagit ditt paket. Varan måste vara i samma skick som du fick det i, det vill säga i en obruten förpackning. Kunden får själv stå för kostnaden för frakten. Pengarna kommer att återföras till det konto
som användits vid betalningstransaktionen, efter att vi mottagit din återsändelse.

Alla returer skickas till:

Biglife.se C/O Wåtz
Curmansgatan 6
582 52 Linköping
Sverige

Kundtjänst: 0700-262608 (Måndag-söndag kl 8-18)

Vi innehar F- skattsedel och är moms registrerade.