Apelsinjuice

ApelsinjuiceApelsinjuice är en nyttig och populär dryck för många, den finns att köpa överallt i stort sätt. Men innan man köper apelsinjuice så bör man kolla lite vad den innehåller, ibland är den inte framställd på ett bra sätt och innehåller mycket skräp. Men det kommer mer och mer nu 100% ren apelsinjuice i butikerna vilket är mycket bra. Om du bara vill ha det bästa och vara på den säkra sidan så pressar du din apelsinjuice själv, godare alternativ finns inte.

 

Apelsinjuice hälsofördelar

Färskpressad apelsinjuice innehåller mycket vitamin-C som hjälper till att minska fria radikaler i kroppen. Vilket minskar skador på celler och minskar risken för synliga ålderstecken i förtid. Apelsinjuice innehåller även vitaminer som B1;B3;B6,B9 och vitamin A. Dessa vitaminer hjälper kroppen att hålla sin vätskebalans, hjäper huden att hålla sig fuktig och smidig, hjälper till att minska inflammationer i kroppen.Det finns även mineraler i apelsinjuice som kalium, magnesium , kalcium, järn och natrium som alla har hälsofördelar för kroppen.

 

Tips: Drick din egen färskpressad apelsinjuice för bästa effekt på hälsan, drick 1 glas dagligen eller så ofta du kan och vill.